Uratarinat

Olemme iloisia, että olet kiinnostunut tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin. Yara työllistää Suomessa yli 900 henkilöä. Millaista yaralaisten arki on? Tutustu uratarinoihin ja liity joukkoomme!

Tuotantopäällikkönä Yaralla

Uudenkaupungin tehdas sijaitsee saarella meren ympäröimänä. Työmiljöö ei siis tuotantopäällikkö Johanna Heikkisellä enää voisi parantua. Parasta Johannan työssä on hänen mukaansa mahdollisuus vaikuttaa paikallisesti lannoitetehtaan toimintaan sekä kansainvälisesti Yaran tuotelaatuun. Katso lisää videolta!

Prosessinhoitajana Yaralla

Prosessinhoitaja Jorma Heikkilällä on omien sanojensa mukaan Suomen kauneimpia työmatkoja. Hän on työskennellyt Yaralla vuodesta 1994. Prosessinhoitajien työtehtävät ovat vaihtelevia ja monipuolisia – päivät eivät siis käy yksitoikkoisiksi.

Kunnossapidon tehtävissä Yaralla

Koneistajan tehtävissä pääsee toteuttamaan itseään ja tekemään omin käsin. Parasta työpäivissä on, että näkee konkreettisesti oman työnsä tuloksen. Katso videolta, millaisia kunnossapidon tehtävät Yaralla on!

Asiantuntijatehtävissä Yaralla

Laboratorioanalyytikko Annina Nenosen mukaan Yaralla jokainen päivä on erilainen. Työpisteen sijainnin lisäksi monikaan asia ei päivissä ole samanlainen. Työtehtävät ja näytteet vaihtelevat päivittäin, mikä pitää työnkuvan kiinnostavana.

Kunnossapidon tehtävissä Siilinjärven toimipaikalla

Yara on monipuolinen työnantaja Siilinjärvellä. Kunnossapitäjille on tarjolla monenlaisia tehtäviä. Kiinnostavien työtehtävien lisäksi Yara Siilinjärven työyhteisö on vertaansa vailla!

Insinööritehtävissä Siilinjärven toimipaikalla

Yara Siilinjärvellä insinöörit työskentelvät muun muassa automaatiotehtävissä, tuotannonohjauksessa sekä laadunvarmistuksen parissa.

Katso videolta, miltä työpäivät Siilinjärvellä näyttävät!

 

Prosessienohjaajana Siilinjärven toimipaikalla

Yara on yksi suurimmista lannotteiden tuottajista maailmassa. Videolla Yara Siilinjärven prosessienohjaajat kertovat työnkuvastaan ja Siilinjärven tuotantolaitoksesta työpaikkana. Katsoa video ja liity joukkoomme!