YaraVita® ja YaraAmplix™ – opas lehtilannoitukseen

YaraVita® ja YaraAmplix™ –opas lehtilannoitukseen

Lataa tästä YaraVita® ja YaraAmplix™ – Lisäsatoa kasvikohtaisilla  ratkaisuilla -opas! YaraVita on markkinoiden laajin, monipuolisin ja laadukkain lehtilannoitusratkaisu. YaraVita-tuoteyhdistelmillä viljelijä pystyy hyödyntämään kasvin satopotentiaalin parhaalla mahdollisella tavalla oikea-aikaisilla ja tehokkailla täsmäkäsittelyillä. 

Lataa opas täältä

 

Lisäsatoa kasvikohtaisilla ratkaisuilla

Tue kasvua kylvöstä sadonkorjuuseen YaraVita-lehtilannoitteilla ja biostimulanteilla. Osallistu arvontaan ja voita YaraVita-lehtilannoitteet vuodeksi!

Lue lisää ja osallistu

 

YaraVita-lehtilannoitteet

YaraVita-lannoitteet

YaraVita® -lehtilannoitteet ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia täydennyslannoitteita. Ne sopivat hyvin tankkiseoksiin sekoitettuna keskenään ja/tai kasvinsuojeluaineiden kanssa.

YaraVita-tuoteperheeseen kuuluu lannoitteita yksittäisten ravinnepuutosten korjaamiseen ja ravinneseoksia, jotka ovat räätälöity tehostamaan sadonmuodostusta eri kasveilla. Osa lehtilannoiteista soveltuu myös luonnonmuokaiseen viljelyyn. Oikea ravinteiden käyttö, oikeaan aikaan, oikealla määrällä varmistaa laadukkaan sadon.

Tuoteperhe on nyt laajentunut uusilla biostimulanttituotteilla!

Tutustu YaraVita kasvikohtaiseen käyttötaulukkoon

Lue lisää biostimulanteista

Tilaa uutiskirje

 

Uutuus YaraVita SAFE K

YaraVita SAFE K on runsaasti kaliumia sisältävä lehtilannoite. Tuote vaikuttaa nopeasti ja liikkuu hyvin kasvissa, joten se sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa lannoitteen maahan levittäminen ei ole mahdollista tai käytännöllistä. YaraVita SAFE K ei sisällä klooria, joten se sopii myös kloorinaroille kasveille.

Kasvit tarvitsevat suhteellisesti enemmän kaliumia kasvukauden jälkipuoliskolla.
·    Myöhäiseen täsmäkäsittelyyn, viljoilla ja öljykasveilla kasvuvaiheeseen 59 asti.
·    Helppo sekoitettavuus, nopea vaikutus.
·    Hidastaa kasvien tuleentumista. Kasvi kasvaa pidempään, suurempi sato. 
·    Lisää kasvien stressinsietokykyä. 
 
Lue lisää

Uutuus YaraAmplix OPTIVI

YaraAmplix OPTIVI on 100 % kasviperäinen biostimulanttituote, joka sisältää vapaita aminohappoja ja peptidejä. Se vähentää kasvien sääolosuhteista johtuvaa stressiä, lisää juurten ja kasvin kasvua ja parantaa typenkäytön tehokkuutta. Tuote sopii kaikille kasveille, myös luomuviljelyyn. Liuos on helppo käyttää ja sekoittaa lehtilannosten ja kasvinsuojeluaineiden kanssa. Sekoitettavuuden voit tarkistaa Tankmix.com sivustolta.

Lue lisää

YaraVita-biostimulanteilla tehoa kasvin stressinsietoon

YaraVita-ruiskutusta

YaraVita-biostimulantit sisältävät bioaktiivisia aineita sekä niiden vaikutusta tukemaan pieniä määriä ravinteita. Uusi teknologia tähtää viljelykasvien stressinsietokyvyn paranemiseen sekä kasvien ravinteiden oton tehostumiseen. 

Lue lisää Yaran uusista biostimulanteista

Taas maailmanennätys Uuden-Seelannin Eteläsaarelle!

Taas maailmanennätys Uuden-Seelannin Eteläsaarelle!

Eric ja Maxine Watson viljelevät maata Uuden-Seelannin Eteläsaarella. He pääsivät vuonna 2020 Guinnessin ennätystenkirjaan vehnäsadollaan, joka oli uskomattomat 17,398 tonnia hehtaarilta. Sadon lannoittamiseen käytettiin mm. YaraVita-lehtilannoitteita.

Lue lisää maailmanennätyssadosta

Lannoitevalikoima

Yaralla on kattava lannoitevalikoima maatalouteen, metsätalouteen ja kasvihuoneviljelyyn

Yaran monipuolinen lannoitevalikoima sopii niin peltoon, metsään kuin kasvihuoneviljelyynkin. 

 

Katso tästä kaikkien lannoitteiden ravinnesisällöt (pdf)

Työkalut

N-Sensor

Yaran lannoiteratkaisuilla saavutetaan korkea ja laadukas sato ympäristöystävällisellä tavalla, sillä ravinteet käytetään tehokkaasti, eikä ravinteita kerry maahan tai huuhtoudu vesistöön.  Yara N-Sensor ja N-Tester tarkentavat typpilannoituksen kasvukaudella. Yara Megalab-kasvianalyysillä selvitetään piilevät ravinnepuutokset.

Työkalut

Lannoiteturvallisuus

Lannoiteturvallisuus

Yaran lannoitteita on turvallista kuljettaa, varastoida ja käyttää. Puhtaustakuu takaa, että Yara Suomessa valmistetuilla lannoitteilla on lainsäädännön raja-arvoja tiukemmat raskasmetallivaatimukset.

Lannoiteturvallisuus