Concrete Accelerator Admixture

Monitoimilisäaine betonille

Etsitkö betonin sitoutumista kiihdyttävää seosainetta, joka toimii tehokkaasti sääolosuhteista huolimatta?

NitCal on Yaran kehittämä lisäaine, joka soveltuu käyttöön kaikissa sääolosuhteissa. Se lisätään betoniseokseen joko sekoitusta ennen tai sekoituksen jälkeen:

  • Talvella rakennustöitä ei tarvitse keskeyttää kylmällä ilmallakaan, kun betoniseokseen on lisätty Yaran NitCalia. NitCal kiihdyttää sitoutumista tehokkaasti myös kylmällä ilmalla. Betonia voi valaa ja valumuottien kierrätystä lisätä.
  • Kesäisin, kun ilma on lämmin, sitoutumisen kiihdyttäminen kuivattaa pinnan nopeasti, mikä ehkäisee kosteuden haihtumista. NitCal ehkäisee pintamurtumia valmiiksi valetuissa osissa sekä työmaalla valetuissa palkeissa, laatoissa ja muissa osissa, jotka on valettu kuumassa säässä.
ota yhteyttä
ota yhteyttä
Rikhard Blomqvist
Rikhard Blomqvist
Myyntipäällikkö, Nitrates
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Kemikaalit

Lue lisää monitoimilisäaineesta

Yaran NitCal on ollut myynnissä eri puolilla maailmaa jo yli 20 vuoden ajan. NitCal toimitetaan pinnoittamattomina rakeina tai liuoksena. Useat merkittävät betonivalmistajat käyttävät NitCalia, joka soveltuu käytettäväksi myös monenlaisissa rakennustöissä: kiinteistöt, kunnallistekniikka, sillat jne. Yara on maailman suurin nitraattien toimittaja. Tuotekehitystiimimme hyödyntävät laajaa osaamistaan ja kokemustaan kehitellessään uusia sovelluksia eri teollisuudenaloille, kuten vaikkapa rakennusteollisuuden tarpeisiin.