Miksi liittyä joukkoomme?

Yara tarjoaa mahdollisuuden kehittyä monipuolisissa ja mielenkiintoisissa prosessi- ja kaivosteollisuuden tehtävissä. Samalla pääset perehtymään kansainväliseen ja maailmanlaajuisesti kasvavaan yritykseen.

Yaran yrityskulttuuri perustuu yhtiön perusarvoihin – uteliaisuus, kunnianhimo, yhteistyö ja vastuunotto. Toimintamme ytimessä on osaamisen kehittäminen ja jatkuva parantaminen.

Yara toimii kasvinravitsemuksen osaajana ja kehittäjänä, joka tarjoaa ratkaisuja kestävään maatalouteen ja ympäristönsuojeluun. Panostamme voimakkaasti ympäristöpäästöjen vähentämiseen sekä tehtailla että maataloudessa. Meillä pääset edistämään muun muassa kestävää ruoantuotantoa, ilmastomuutoksen hidastamista ja energiakulutuksen vähentämistä.

Lue lisää vastuullisuustyöstämme.

Yara Suomessa

Yara on lannoitteiden tuottajana osa suomalaista elintarvikeketjua. Suomessa tuotetuissa lannoitteissa tiivistyy 100 vuoden kokemus ja vuosikymmenien tutkimus ja kehitystyö. Kotimaisen ruoantuotannon edellytys on maan hyvä viljavuus ja tässä kasvien tarpeiden mukaan kehitetyt NPK-lannoitteet ovat avainasemassa.

Yaralla on Siilinjärvellä Länsi-Euroopan ainoa fosfaattikaivos. Siellä on jo 40 vuotta louhittu apatiittia, josta saadaan maailman puhtainta fosforia lannoitteiden raaka-aineeksi. Yara antaa Suomessa valmistetuille lannoitteille puhtaustakuun, jolla taataan, että peltomaahan ei kulkeudu raskasmetalleja lannoitteiden mukana.

Yara työllistää globaalisti noin 16 000 henkilöä 60 maassa. Suomessa Yara työllistää noin 900 eri alojen asiantuntijaa viidellä toimipaikalla.

Tutustu Yaran toimipaikkoihin Suomessa.

Toimipaikoillamme työskentelee muun muassa prosessiteollisuuden operaattoreita, maatalouden asiantuntijoita, geologeja, panostajia, eri alojen insinöörejä, diplomi-insinöörejä ja maistereita, laboratorioanalyytikkoja ja kunnossapitäjiä lukuisissa eri toiminnoissa. Yaran ammattilaiset ympäri maailmaa muodostavat verkoston, jossa vaihdetaan parhaita käytäntöjä, joita voi hyödyntää omassa toiminnassa.

Tutkinnot2_06102020 (1).jpeg

Uskomme vahvasti yhteistyön voimaan. Jokainen yaralainen osallistuu monipuolisen, avoimen ja mielenkiintoisen toiminnan ja työyhteisön kehittämiseen.

Kaikki Yara Suomen toimipaikat ja toiminnot ovat vahvasti sidoksissa toisiinsa. Toimintojamme ovat mm.fosfaatin louhinta, fosforihappo-, rikkihappo-, typpihappo- ja lannoitetuotanto, kunnossapito, logistiikka, turvallisuus-, laatu- ja ympäristöasiat, myynti, markkinointi, tutkimus ja kehittäminen sekä erilaiset tukitoiminnot.

Toiminnot2.1.jpeg

Välitämme henkilöstöstä ja pyrimme tavoittamaan parhaat kyvyt ja luomaan työyhteisön, jossa ihmiset edustavat eri kansallisuuksia, taustoja ja kulttuureja.

Tervetuloa mukaan edistämään yhteisiä päämääriämme, katso avoimet työpaikat!

Mitä seuraavaksi?

Tutustu uramahdollisuuksiin Yaralla ja liity joukkoomme!