Oletko valmis tarttumaan uusiin haasteisiin?

Yara on maailmanlaajuinen lannoitteiden, teollisuuskemikaalien ja ympäristönsuojelutuotteiden toimittaja. Yara tuottaa ratkaisuja, jotka edistävät kestävää maataloutta vähentämällä hiilipäästöjä ja veden kulutusta. Uskomme, että osallistumalla suurten yhteiskunnallisten haasteiden ratkaisemiseen Yara tulee kasvamaan kannattavasti ja vastuullisesti.​ Meillä on jatkuvasti auki avoimia positioita!

Katso avoimet työpaikat

Monipuolisia mahdollisuuksia

Yara työllistää globaalisti noin 16 000 henkilöä 60 maassa. Suomessa Yaralla työskentelee noin 900 eri alojen ammattilaista. Meillä on Suomessa kolme tehdastoimipaikkaa Siilinjärvellä, Uudessakaupungissa ja Kokkolassa. Yara Suomen myyntikonttori on Espoossa ja Vihdissä sijaitsee Kotkaniemen tutkimusasema, jossa kehitetään viljelyratkaisuja maanviljelyn kannattavuuden ja kestävyyden parantamiseksi. Pyrimme tavoittamaan parhaat kyvyt kaikilla markkina-alueilla ja luomaan työyhteisön, jossa ihmiset edustavat eri kansallisuuksia, taustoja ja kulttuureja.

Tutustu yaralaisten uratarinoihin

Yara video

Kiinnostaako työskentely globaalissa, aikamme suurimpia haasteita ratkovassa yrityksessä? Tutustu Yaralaisten kokemuksiin ja löydä oma paikkasi joukostamme!

 

Katso uratarinat

Olemme joukko uteliaita ja kunnianhimoisia tulevaisuuden tekijöitä

Siilinjärvi tehdas

Olemme monimuotoinen joukko eri alojen ammattilaisia. Henkilökunnan laajan tietämyksen ansiosta ja maailmanlaajuisesti toimivana yrityksenä Yaralla on ainutlaatuinen mahdollisuus vastata muutamiin aikamme suurimpiin haasteisiin ja kääntää ne tuottaviksi liiketoimintamahdollisuuksiksi.

Lue lisää Yaralla työskentelystä