SCR-järjestelmät ja urea laivamoottoreissa

Yara markkinoi merenkulkuun suunnattua typpioksidipäästöjen vähennysjärjestelmää NOxCare-tuotemerkillä. Laivoille ja sisävesiproomuille suunnattu NOxCare-kokonaisuus kattaa SCR-järjestelmän suunnittelun ja asennuksen, NOxCare40-tuotemerkin nimellä myydyn AUS40-urealiuoksen sekä muita palveluita ja huoltokokonaisuuksia.

Laivat

SCR-tekniikka ja urealiuos (AUS40) laivamoottoreissa

Yara markkinoi merenkulkuun suunnattua typpioksidipäästöjen vähennysjärjestelmää NOxCare-tuotemerkillä. Laivoille ja sisävesiproomuille suunnattu NOxCare-kokonaisuus kattaa SCR-järjestelmän suunnittelun ja asennuksen, NOxCare40-tuotemerkin nimellä myydyn AUS40-urealiuoksen sekä muita palveluita ja huoltokokonaisuuksia.

Pienennä laivamoottorin typpioksidipäästöjä

Typpioksidipäästöjä koskevan lainsäädännön kiristyminen vaikuttaa erityisesti merenkulkusektorilla. IMO ja kansalliset elimet toimeenpanevat kiristyviä lakeja. Yaralla on ennestään kokemusta typpioksidipäästöjen hillitsemisestä AdBlue-nesteellä ajoneuvoissa ja teollisuuslaitoksissa. Nyt Yara tarjoaa typpioksidipäästöjen pienentämiseen tähtääviä ratkaisuja myös merenkulkusektorille.

Yaran NOxCare tarjoaa täydellisen ratkaisun typpioksidipäästöjen pienentämiseen:

  • SCR-tekniikka
  • Urealiuos (AUS40-reagenssi typpioksidipäästöjen hallintaan)
  • Huoltopalvelu

Yara – asiantuntija, jolla on globaali toimitusketju

Ratkaisumme perustuvat vuosikymmenien aikana kertyneeseen kokemukseen typpioksidipäästöjen hillitsemisestä sekä Wilhelmsen Maritime Services -huoltopalvelun kattavaan jakeluverkkoon. Wilhelmsen Maritime Services toimii useissa satamissa eri puolilla maailmaa.

Laivoihin ja proomuihin suunniteltu valikoima sisältää ratkaisut uusiin laivoihin sekä vanhoihin, käytettyihin laivoihin:

  • Tekninen osaamisemme auttaa valitsemaan aluksellesi parhaiten sopivan SCR-ratkaisun. Kaikenlaiset laivat ovat meille tuttuja: lautat, kuljetusalukset, RoRo-alukset, tankkerit, konttialukset, jäänmurtajat, rahtialukset, hyötyalukset, risteilyalukset ja eri maiden merivoimien alukset (propulsio- ja apumoottorit). Meiltä saamiesi neuvojen ja ohjeiden perusteella osaat valita laivan tyyppiä ja moottorin kokoa parhaiten vastaavan vaihtoehdon.
  • SCR-järjestelmän asentaminen – toimitamme laivan moottoria vastaavat järjestelmät ja teknologian.
  • NOxCare40-urea on erityisesti merenkulun typpioksidipäästöjen hillitsemiseen valmistettu reagenssi. Urealiuos voidaan toimittaa mihin tahansa niistä maailman 2 200 satamasta, joissa Wilhelmsen Ships Servicellä on toimisto.
  • Myös varaosat laivan moottorin SCR-järjestelmään voidaan toimittaa Wilhelmsenin välityksellä suoraan mihin tahansa näistä 2 200 satamasta.

Lisätietoja laivasi moottorin typpioksidipäästöjen pienentämisestä saat ottamalla yhteyttä merenkulun asiantuntijaamme.

Luotettavat AUS40-toimitukset

Yara toimii maailmanlaajuisesti paikallisissa terminaaleissa, ja siksi pystymme toimittamaan NOxCare-tuotemerkillä markkinoitua AUS40-liuosta maailman satamiin, suoraan merellä oleviin laivoihin ja sisämaahan. Omat tuotantolaitokset ja normaalien jakelukanavien lisäksi luotu varaverkosto takaavat korkealaatuisen AUS40-tuotteen jatkuvan toimitusvarmuuden.

Luotettavan toimituksen ja korkealaatuisen reagenssin lisäksi Yara tarjoaa käyttöösi

  • Asiantuntemuksensa meri- ja sisävesialusten SCR-järjestelmistä
  • Markkinajohtajan aseman tuoman takuun typpioksidipäästöjä pienentävän reagenssin toimintavarmuudesta

Jos sinulla on sisävesialusten tankkausasema ja haluaisit lisätä valikoimiisi typpioksidipäästöjä pienentävän reagenssin SCR-järjestelmää käyttäville asiakkaille, ota meihin yhteyttä, niin etsimme yhdessä sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Tilaus- ja asiakaspalvelu
Tilaus- ja asiakaspalvelu
Kemikaalit
Juha Sarlund
Juha Sarlund
Liiketoimintapäällikkö, Environmental Solutions

Ota yhteyttä

Lisätietoa osoitteesta

YaraMarine.com