Kannattavia ja vastuullisia ratkaisuja maatalouteen, teollisuuteen ja ympäristönsuojeluun

Yara perustettiin vuonna 1905 helpottamaan nälänhätää Euroopassa. Nykyään Yara on maailmanlaajuinen yhtiö, joka työllistää yli 17 000 henkilöä ja myy tuotteita yli 160 maahan. Yara tarjoaa viljelijöille, jakelijoille ja teollisuusasiakkaille asiantuntijapalveluita, tuotteita ja ratkaisuja, joiden avulla he voivat kasvattaa liiketoimintaansa kannattavasti ja vastuullisesti samalla luonnonvarat, kestävä ruoantuotanto ja ympäristö huomioon ottaen.

Siilinjärven kaivos
Siilinjärven kaivos

Tavoitteenamme on tuottaa ruokaa kasvavalle väestölle kannattavasti ja tehokkaasti samalla ympäristö ja luonnonvarojen kestävä käyttö huomioiden.

Lannoitus- ja viljelyratkaisujemme ansiosta maanviljelijät voivat kasvattaa tuottoaan ja parantaa tuotteidensa laatua vähentäen samalla ympäristövaikutuksia. Ympäristö- ja teollisuusratkaisumme parantavat ilmanlaatua ja vähentävät päästöjä, ne ovat avainasemassa monenlaisten tuotteiden valmistuksessa. Edistämme työssämme avointa työkulttuuria, mikä edesauttaa työntekijöidemme, urakoitsijoidemme sekä liikekumppaneidemme turvallisuutta ja hyvinvointia.