YaraLiva-kalsiumnitraattilannoitteet

YaraLiva-lannoitteet

Korkean sadon lisäksi YaraLiva®-kalsiumnitraattilannoitteilla tavoitellaan huippulaatua, mikä tuo parhaan taloudellisen tuloksen viljelijälle. 

YaraLiva-tuoteperheen nitraattityppi on parhaimmillaan juuri lisälannoituksissa, jolloin tarvitaan nopeaa lannoitusvaikutusta. Nitraattityppi edistää ammoniumtyppeä paremmin kalsiumin, kaliumin ja magnesiumin ottoa. YaraLiva-lannoitteiden kalsium on kokonaan vesiliukoista, ja siksi se on helposti kasvin käytettävissä. Kalsium on soluseinän rakennusaine ja parantaa solukon kestävyyttä viljelyssä ja varastossa. YaraLiva-lannoitteiden avulla sadosta tulee suurempi, värikkäämpi, raikkaampi ja ravinteikkaampi. 

Lannoitevalikoima

Yaralla on kattava lannoitevalikoima maatalouteen, metsätalouteen ja kasvihuoneviljelyyn

Yaran monipuolinen lannoitevalikoima sopii niin peltoon, metsään kuin kasvihuoneviljelyynkin. 

 

Katso tästä kaikkien lannoitteiden ravinnesisällöt (pdf)

Työkalut

N-Sensor

Yaran lannoiteratkaisuilla saavutetaan korkea ja laadukas sato ympäristöystävällisellä tavalla, sillä ravinteet käytetään tehokkaasti, eikä ravinteita kerry maahan tai huuhtoudu vesistöön.  Yara N-Sensor ja N-Tester tarkentavat typpilannoituksen kasvukaudella. Yara Megalab-kasvianalyysillä selvitetään piilevät ravinnepuutokset.

Työkalut

Lannoiteturvallisuus

Lannoiteturvallisuus

Yaran lannoitteita on turvallista kuljettaa, varastoida ja käyttää. Puhtaustakuu takaa, että Yara Suomessa valmistetuilla lannoitteilla on lainsäädännön raja-arvoja tiukemmat raskasmetallivaatimukset.

Lannoiteturvallisuus